diumenge, de setembre 23, 2007

Vallter: Pràctica de crestes i pluja

Aquest cap de setmana tocava pràctica de progressió en crestes. El lloc, un clàssic del nostre país: Vallter. Però com no tot podia ser perfecte, aquest cap de setmana ha tocat remullar-se, tot el setembre sense ploure els caps de setmana i el que decidim fer muntanya toca mullar-se.

Dissabte vàrem estar a la zona que la FEEC ha equipat amb vies semi equipades sota el Gra de Fajol petit practicant reunions, posant pitons, friends, tascons i maniobres amb les cordes. I a la tarda arreplega ràpid que obren l'aixeta del cel.
Diumenge ha començat amb boira, després de reunir el gabinet de crisi per decidir que fem, anem cap als blocs de la dreta de sobre el refugi d'Ull de Ter a fer pràctiques de progressió amb cordada de 3. Com ja és tard, piquem alguna cosa i anem a una petita aresta que queda sobre els blocs però més a la dreta.
Pujem l'aresta i continuem la petita cresteta fins al camí de baixada. Esprem els companys i la nostra inseparable amiga la pluja ens torna a fer companyia. Recollim i cap els cotxes.




Progressant entre els blocs, escalant l'esperó i a la tarda amb la companyia de la pluja